Stichting ZO! volgt de ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus op de voet. Uiteraard houden we rekening met de geldende maatregelen bij al onze activiteiten en diensten. 

Samen letten we op jouw en onze gezondheid.

Beschermingsmiddelen

Op alle locaties van Stichting ZO! zijn middelen aanwezig om de hygiëne te waarborgen, zoals handgel en desinfectie schoonmaakmiddel. We houden ons aan de basisregels: was regelmatig je handen én nies en hoest in je elleboog.

Activiteiten

Bij alle activiteiten voor 18 jaar en ouder wordt gelet op de afstandsregel. Dat betekent dat er soms minder mensen deel kunnen nemen. Dit wordt per activiteit aangegeven.

De horeca activiteiten in jongerencentrum ’t Blok zijn weer open. We werken niet met vaccinatietoegangsbewijzen. Dat betekent dat er voor activiteiten van 18+ een beperkt aantal bezoekers is toegestaan, dat er vaste zitplaatsen zijn en dat je je van tevoren moet aanmelden. Kijk in de agenda voor de aanmeldroute van de betreffende activiteit. 

Voor activiteiten t/m 17 jaar wordt aan de deur ook rekening gehouden met een maximum aantal, zodat de jongerenwerkers de afstandsregel tussen hen en de bezoekers kunnen handhaven

Huisbezoeken

De vrijwilligers en medewerkers van Stichting ZO! komen graag bij je langs voor een huisbezoek. Van tevoren wordt wel altijd geïnformeerd naar je gezondheid. Heb je een afspraak en mochten er alsnog gezondheidsklachten optreden, verwachten wij dat je dit zo spoedig mogelijk aan ons door geeft.