Aantal uur: 32 - 36 per week  
Salaris: maximaal € 4.358,- (schaal 9 CAO Sociaal Werk) bij een fulltime arbeidsduur 
Contract: één jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Geloof jij ook dat iedereen krachten en talenten heeft en het graag ‘goed wil doen’? Ga je ‘aan’ bij complexe en meervoudige problematiek? Krijg jij energie van onderzoeken, interveniëren, veiligheidsinschattingen en casusregie? Zin om ons super kundige en leuke MP team van 5 collega’s te komen versterken? Dan zoeken wij jou!

Onze organisatie

Sinds 1 juli 2021 is Stichting ZO! de plek waar inwoners van gemeente Zuidplas terecht kunnen met vragen of zorgen over geldzaken, wonen, werk/school, (mantel)zorg, gezin/relatie of ouder worden. Daarnaast kunnen zijhier terecht voor vrijwilligerswerk, inzet in de buurt en voor meedoen aan veel verschillende activiteiten voor   alle leeftijden. Bij Stichting ZO! staat de inwoner centraal. Stichting ZO! bestaat uit bijna 80 medewerkers. Het managementteam (MT) bestaat uit één directeur-bestuurder en drie teammanagers die leidinggeven aan deze medewerkers. Je maakt deel uit van een integraal team en trekt samen op met je directe collega’s (o.a. gedragswetenschapper, jeugdarts, reguliere jeugdwerkers, school maatschappelijk werkers).

Wat ga je doen als MP regisseur?

Als Multi Problem regisseur bied je ondersteuning aan en ben je betrokken bij kwetsbare gezinnen/kinderen/jeugdigen/volwassenen die een complexe hulpvraag hebben op meerdere leefgebieden. Als regisseur ga je in gesprek over de krachten en zorgen, het netwerk in kaart brengen, stel je een plan op, verricht je een risico taxatie, intervenieer je waar nodig en voer je zolang als nodig regie. In deze casussen houd je continue focus op veiligheid en werk je volgens de richtlijnen van de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Je zet lijnen uit, werkt samen met partners, stemt af met team en gedragswetenschapper en registreert zorgvuldig je genomen stappen.

Wat vragen we van je?

  • Als T-shaped professional kijk je breed naar een vraag van een inwoner. Je vraagt door, legt verbanden, je ziet wat voor het totaal nodig is en zet dit in gang. 
  • Als je de mogelijkheden van voorliggende voorzieningen hebt onderzocht en ingezet en er blijkt (deels) een maatwerkvoorziening nodig, dan zorg je voor de toegang tot deze ondersteuning. Deze ingezette zorg evalueer je met regelmaat waarbij de voortgang van de afgesproken doelen wordt besproken.
  • Je werkt samen met je collega’s en andere partners intern en extern om een integrale benadering van de aanpak (één gezin, één plan, één regisseur) verder vorm te geven.
  • Je registreert in je dossiers in ons systeem Suite4SocialeRegie. Juiste verantwoording van je werk en motivatie voor in te zetten zorg zijn erg belangrijk. 
  • Je hebt kennis van relevante wetten, zoals de Jeugdwet en wetten die hieraan verbonden zijn, zoals de wet op (passend) onderwijs, de WMO of WLZ.
  • Je geeft informatie en advies aan collega's, professionals en ketenpartners over jouw specialisme. Actief kennis delen en uitwisselen om zo integraal mogelijk te kunnen werken en leren van elkaar.

Wat zoeken wij?

Je bent enthousiast om aan onze nieuwe organisatie mee te bouwen en collega’s met elkaar te verbinden. Je voelt je thuis in een organisatie waarin je veel vrijheid hebt, maar ook veel  verantwoordelijkheden. Je denkt in kansen, bent creatief denkend, collegiaal en stress bestendig. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en hebt een flexibele instelling (geen 9 tot 17.00u mentaliteit). Verder heb je een relevant HBO diploma (o.a. Social Work, MWD, SPH etc.) en ben je ingeschreven in het beroepsregister SKJ of je voldoet aan de voorwaarden, zodat je je direct bij indiensttreding kunt inschrijven. Je hebt recente en relevante werkervaring van minimaal 4 jaar. Kennis van de sociale kaart van Zuidplas is een pré. Daarnaast is ervaring met de applicatie Suite4socialeRegie ook een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een zeer diverse en uitdagende functie in een plezierige werkomgeving waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ontvang je een salaris van maximaal € 4.358,- (schaal 9 CAO Sociaal Werk) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ben je verzekerd van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze budget, variabele werktijden en een reiskostenregeling. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast contract. Je krijgt de beschikking over een smartphone en laptop. 

Ben jij de collega die we zoeken?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en spreekt de functie je aan? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met CV en sollicitatiebrief naar m.nieuwenhuizen@stzo.nl.

Heb je nog vragen over de functie inhoud, neem dan contact op met teammanager Ki Sook Kautz op 06-82091273. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Monique Nieuwenhuizen van HR op 06-82064226.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!