Ontdek welk vrijwilligerswerk bij jou past!

Help jij graag iemand anders, kan je goed luisteren of vind je het leuk om te helpen met het organiseren van een evenement? Dan is vrijwilligerswerk misschien wat voor jou! Er zijn veel organisaties in de gemeente Zuidplas die vrijwilligers kunnen gebruiken. Deze ‘vacatures’ staan op de vrijwilligersvacaturebank(externe link). Neem een kijkje, misschien staat er een vacature bij die helemaal bij jou past!

Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger, maar kan je geen vacature vinden die jou aanspreekt? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP). Samen gaan we op zoek naar een leuke vrijwilligersjob en we brengen je in contact met een vereniging of organisatie. Zij zorgen dan verder zelf voor de selectie en begeleiding. 

Doe de vrijwilligerstest!

Vraag jij je wel eens af wat voor type vrijwilliger je bent? En welk werk het beste bij jou past? Doe nu de test(externe link) en ontdek je vrijwilligerskracht.

Meer informatie

Neem contact op met het VIP: van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur via 06-14763409. Mailen kan naar vip@stzo.nl.

Kom je liever langs? Maak dan een afspraak met Jolanda van der Maas via 06-39882659 of Romana van Wensveen via 06-14763414.