Voor volwassenen organiseert Stichting ZO! verschillende activiteiten. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten. Bekijk voor alle actuele informatie onze agenda.

Koffieochtend voor vrouwen

Elke woensdagochtend zijn vrouwen van alle nationaliteiten welkom voor een gezellige koffieochtend. Met elkaar wordt lief & leed gedeeld en wordt er gesproken over verschillende thema’s. (Klein)kinderen mogen gerust meekomen, voor hen ligt er speelgoed klaar.

Waar en wanneer?

Dag: Elke woensdag (m.u.v. schoolvakanties)
Tijd: 09.30 t/m 11.30 uur
Adres: De Meidoorn 1a, 2912 RE  Nieuwerkerk aan den IJssel

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fatiha Elldrissi, Preventiemedewerker jeugd en gezin, via e-mailadres f.elidrissi@stzo.nl of telefoonnummer 06-51647869. Haar werkdagen zijn ma t/m wo ochtend. 
 

De Cultuurkeuken

In Jongerencentrum ’t Blok wordt ‘De Cultuurkeuken’ georganiseerd. Een gezellig avondje uit eten voor mensen met een kleine beurs. De grote zaal wordt ingericht als restaurant, waar je kunt genieten van een heerlijk 3 gangen diner. Deze maaltijd wordt bereid door vrijwillige koks en elke keer staat er een gerecht uit een andere wereldkeuken op het menu. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 3,- p.p.

Wanneer De Cultuurkeuken door de corona maatregelen niet door kan gaan, worden de maaltijden thuis bezorgd.

Wil je graag een keer komen eten? Of vind je het leuk om ook eens te koken? Dan kan je contact opnemen met Nico Langbroek. 

Meer info?

Nico Langbroek, cultuurkeuken@stzo.nl, tel. 06-18128170