Voor alle informatie en advies over vrijwilligerswerk

Speciaal voor alle vrijwilligers uit de gemeente Zuidplas is er het VIP (Vrijwilligers Informatie Punt). Het VIP adviseert en ondersteunt en je kunt er terecht met al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Het is er ook voor iedereen die (nog) geen vrijwilliger is, maar dit wel graag zou willen worden. Het VIP geeft ook advies aan organisaties en bemiddelt tussen vrijwilligers en organisaties. De medewerkers van het VIP helpen je graag bij het vinden van een vrijwilligersjob die bij jou past. Kijk ook eens op de vrijwilligersvacaturebank.

Vanuit het VIP worden gratis trainingen en waarderingsactiviteiten georganiseerd.

Zovoorelkaar

Het VIP verbindt de inwoners van Zuidplas. Bijvoorbeeld via de website zovoorelkaar.nl. Dit is een platform van Stichting ZO! waar je o.a. een oproep kunt plaatsen als je hulp nodig hebt of waar je kunt laten weten dat je graag iemand anders helpt.

Een leuk idee voor het VIP?

Heb jij een goed idee voor vrijwilligerswerk in Zuidplas? Het VIP denkt graag met je mee! Misschien kunnen wij je in contact brengen met een organisatie of andere vrijwilligers om jouw idee uit te voeren. 

Vraag of advies?

Het VIP is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur via 06-14763409. Mailen kan naar vip@stzo.nl.

Kom je liever langs? Maak dan een afspraak met Anne van den Berg via 06-12420216 of Romana van Wensveen via 06-14763414.

-