Omdat ieder kind een kinderfeestje verdient!

Eén op de negen kinderen in Nederland leeft onder de armoedegrens. Voor die ouders is het lastig om een kinderfeestje te organiseren. En het betekent ook vaak dat er geen familiefeestje is en geen traktatie voor op school. Wie zelf geen feestje organiseert, wordt vaak ook niet uitgenodigd door andere kinderen.

Maar ieder kind verdient een feestje. Daarom helpt Stichting ZO! ouders van kinderen tot 12 jaar met een feestpakket. Dit bestaat uit een cadeaukaart van 15,- euro en een taart. De taart wordt verzorgd door Cupcakes voor Kids. Het cadeau mag je als ouder zelf uit kiezen met de cadeaukaart. Jij weet natuurlijk het beste waar jouw kind vrolijk van wordt.

Benieuwd naar de ervaringen met deze kinderfeestjes? Lees het verhaal van dit gezin met twee kinderen. Zij zitten door omstandigheden in de bijstand en zijn heel blij dat zij op deze manier toch een verjaardagsfeestje konden vieren.

Ook een kinderfeestje via Cadeaukast?

Aanmelden kan via Stichting ZO! Je kan telefonisch contact opnemen met Desiree Schakel via
06-82012257 of mail naar d.schakel@stzo.nl.

Ieder kind een feestje, help jij mee?

Wil jij helpen? Dat kan! Bijvoorbeeld door een workshop, sportieve of creatieve activiteit aan te bieden voor een kinderfeestje. Natuurlijk kan je ons ook helpen door een geldbedrag over te maken naar IBAN rekening: NL74 RABO 0366992694 ter attentie van Stichting ZO! o.v.v. Sponsoring Cadeaukast.