Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) organiseert speciaal voor vrijwilligers: trainingen en workshops, waarderingsactiviteiten en informatiebijeenkomsten. Op deze pagina vind je een overzicht van deze activiteiten en kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Kijk in onze agenda voor alle actuele informatie!

Trainingen en workshops

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) organiseert regelmatig trainingen en workshops voor vrijwilligers. Bijvoorbeeld BHV, interculturele communicatie, goed omgaan met dementie en timemanagement. Doe jij vrijwilligerswerk in Zuidplas? Dan kan jij je aanmelden voor een gratis training

Daarnaast organiseren we ook trainingen voor bestuursvrijwilligers. Deze zijn meer gericht op thema’s zoals fondsenwerving, vrijwilligers werven of hoe je je taak als penningmeester goed kunt uitoefenen.

Wil je het trainingsaanbod maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het VIP. 

Meer informatie? Neem contact op met Romana via r.vanwensveen@stzo.nl of 06-14763414.
 

Informatiebijeenkomst

Voor bestuurders en vrijwilligerscoördinatoren organiseert het VIP twee keer per jaar een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op een actueel thema of onderwerp. Bijvoorbeeld over de vrijwilligersverzekering, vrijwilligersbeleid of sociale veiligheid binnen de organisatie. 

De uitnodiging voor zo’n bijeenkomst versturen wij via onze nieuwsbrief. Ontvang jij deze nog niet? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor bestuurders of vrijwilligers.

Meer informatie? Neem contact op met Anne van den Berg via a.vandenberg@STZO.nl  of 06-12420216

Waarderingsactiviteiten

Ben jij vrijwilliger in gemeente Zuidplas? Wij zijn heel blij met jou en willen je graag bedanken. Daarom organiseren wij vanuit het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) regelmatig gratis waarderingsactiviteiten

Iedere vrijwilliger uit gemeente Zuidplas kan zich hiervoor aanmelden via de organisatie waar je vrijwilligerswerk voor doet. Uiteraard houdt het VIP hen op de hoogte van het aanbod! Daarnaast nemen wij de waarderingsactiviteiten ook mee in onze nieuwsbrief. Ontvang jij die nog niet in jouw mailbox? Meld je dan aan!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne van den Berg via a.vandenberg@STZO.nl of 06-12420216