Een avond speciaal voor jongeren met een vorm van autisme

Heb jij een vorm van autisme? Of ben je erg onzeker? Kom dan naar het Auticafé! Dat is vooral een gezellige avond waar je andere jongeren kunt ontmoeten. Misschien leer je hier wel een hele goede vriend kennen. In een omgeving waar jij je echt even thuis kunt voelen.

Tijdens het autocafé doen we allemaal leuke dingen. We kijken bijvoorbeeld samen naar een film, kletsen, drinken een drankje, gamen, luisteren muziek of chillen gewoon gezellig. Ook is er vaak iemand die jou meer informatie kan geven over een onderwerp wat met autisme te maken heeft.

Het Auticafé heeft iedere keer een ander thema. Leuk en interessant!

Neem iemand mee…

Het kan zijn dat je het spannend vindt om alleen te komen. Dat is helemaal niet erg. Als jij het prettig vindt, neem dan gerust iemand mee. Een vriend of vriendin, je broer of zus … iemand met of zonder autisme. 

Zie je er toch tegenop om naar het Auticafé te komen? Wij helpen je graag! Stuur dan een mail naar info@stzo.nl en leg uit wat je tegenhoudt om langs te komen. Samen zoeken we een goede oplossing, zodat ook jij mee kan doen. 

Voor ouders

Het Auticafé is bedoeld voor jongeren. Maar ook ouders/begeleiders zijn van harte welkom. Aan het begin van de avond kunnen zij kennis maken met elkaar. Koffie en thee staan klaar.

Zien we jij bij Auticafé?

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseren we het Auticafé in jongerencentrum ’t Blok. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. Kom gezellig langs!