Schuif gezellig aan in een restaurant of laat een maaltijd thuisbezorgen

Lukt het niet (meer) om zelf boodschappen te doen of zelf te koken? In gemeente Zuidplas zijn er verschillende organisaties die kunnen helpen. Dit zijn boodschappen en/of maaltijdservices.

Voor de vergoeding van de verschillende services kunt u contact opnemen met de organisatie. Heeft u een lager inkomen en lukt het niet om de kosten zelf te dragen? Dien dan een aanvraag in voor een tegemoetkoming(externe link) (bijzondere bijstand).
 

Woonzorgcentrum De Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel

De Meander heeft een gezellig (senioren)restaurant. U kunt hier genieten van een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd.

Meer informatie over het restaurant en de kosten van een maaltijd staan op de website van Zellingen.

Maaltijdservice

Vanuit de keuken van De Meander worden ook maaltijden voor thuis bereid. U kunt kiezen wanneer er een verse maaltijd bij u wordt bezorgd: dagelijks of af en toe. Gaat u liever even de deur uit? Dan kunt u de maaltijd ook ophalen. 

Op de website(externe link) vindt u het menu om een maaltijd te bestellen.

De Zevenster in Zevenhuizen

Lekker lunchen of een kopje koffie of thee drinken. In het restaurant van De Zevenster kunnen bewoners, bezoekers, medewerkers, maar ook alle andere inwoners van Zuidplas gezellig aanschuiven. De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 13.30 uur.

Tafeltje-dekje maaltijdservice

Lukt het niet (meer) om zelf een maaltijd te bereiden? De vrijwilligers van De Zevenster brengen zeven dagen per week thuis een maaltijd bij u langs. Een thuismaaltijd bestellen doet u door te bellen naar 0180-637160.

Meer informatie? Bezoek de website(externe link) van De Zevenster.

Woonzorgcentrum Beth-San in Moerkapelle

Van maandag tot en met zaterdag is het restaurant in dit zorgcentrum geopend. Hier kunt u terecht voor een lekkere maaltijd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beth San via 079-5931840.

Apetito

Apetito bezorgt heerlijke maaltijden aan huis: dagelijks een warm gerecht of u vriesverse maaltijden voor een hele week. Op de website(externe link) vindt u alle informatie over deze maaltijdservice.

Diepvriesmaaltijden

U kunt een diepvries of kant- en klare maaltijd natuurlijk zelf kopen in de supermarkt. Maar wist u dat supermarkten ook thuis bezorgen? Via de website van de supermarkt kunt u boodschappen bestellen.