Een maatje! Voor een duwtje in de rug…

Soms loopt het even niet zo lekker in je leven. Het kan dan heel fijn zijn om iemand in jouw omgeving te hebben die je steunt. En dat is precies wat het maatjesproject Friend4Now voor jou kan doen.

Eerst ga je met een jongerenwerker in gesprek. Die luistert naar jouw verhaal en bekijkt welk maatje (vrijwilliger) het beste bij jou past. Zijn jullie een goede match? Dan spreken jullie minimaal één keer per twee weken af om samen iets te gaan doen.

Jouw maatje kan je op allerlei gebieden ondersteunen. Jullie gaan samen op pad en je ontdekt samen welk talent jij hebt of wat je nog zou willen leren. Zo werk je bijna ongemerkt aan je zelfvertrouwen en aan skills waar je iedere dag iets aan hebt.

Ontmoet jouw maatje!

Ben jij tussen de 10 en 20 jaar en heb je een maatje nodig? Of wil je meer informatie over dit project, neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar Kim Terbrack k.terbrack@stzo.nl. Liever even bellen? Dat kan via 06-21185387 of 0180-310050.
 

Maatje worden?

Ben jij graag in contact met jongeren en wil je iets betekenen voor een ander? Wordt dan maatje bij Friend4Now! Belangrijk is dat je 18 jaar of ouder bent, daarnaast doorloop je een aantal stappen voordat je maatje bent. We starten met een intakegesprek. Als blijkt dat je geschikt bent, volgt er een training van vier avonden bij Stichting ZO!. Zodra je deze hebt afgerond ontvang je een certificaat. Dan is het enige wat wij nog van jou nodig hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als alles compleet is koppelen wij jou aan een jongere die een maatje zoekt en kunnen jullie samen aan de slag.
 

Meld je aan als maatje

Interesse? Stuur een mail naar k.terbrack@stzo.nl. Liever even bellen? Dat kan via 06-21185387 of 0180-310050.