Voor problemen met de opvoeding van jouw kind(eren)

Bijna iedere ouder komt wel eens voor een uitdaging te staan tijdens het opgroeien van zijn of haar kind(eren). Soms is die uitdaging zo groot, dat het een probleem wordt. Je kan dan terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin(externe link), school, kinderdagverblijf of huisarts. Zij hebben verschillen tips om jou te helpen.

Heb je meer hulp nodig? Dan kan je doorverwezen worden naar Stichting ZO! Heb je zelf het gevoel dat je meer specialistische hulp nodig hebt? Dan kan je natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Wij plannen een gesprek met je in en samen onderzoeken wat er nodig is om jouw vragen te beantwoorden. Wat kan jij zelf doen? En waar kan Stichting ZO! jou bij helpen? We zoeken naar een oplossing die het beste bij jou en je gezin past.

Er zijn verschillende manieren om met een probleem om te gaan. Met de medewerker van Stichting ZO! bespreek je wat voor jouw situatie het beste is. En hoe je dit aan kunt pakken: zelf, met iemand uit jouw omgeving, met ondersteuning vanuit Stichting ZO! of via doorverwijzing naar een instantie die intensieve hulp kan bieden.

In gesprek met Stichting ZO!

Je kan telefonisch contact opnemen met Stichting ZO! via 0180-310050. Liever mailen? Dat kan via info@stzo.nl.