Een gezellige dag voor Molukse ouderen

Bent u van Molukse afkomst en ouder dan 55 jaar? Kom eens langs bij Rumah orang tua tua. U kunt meedoen aan een gezellig dagprogramma met veel verschillende activiteiten.

We starten om 10.00 uur met een kopje koffie of thee en Molukse koekjes. Met de andere deelnemers kunt u gezellig praten over alles wat u bezig houdt. Wat heeft u bijvoorbeeld dit weekend gedaan? Of heeft u misschien een vraag waar anderen u mee kunnen helpen? In de middag eten we samen een warme maaltijd en daarna is er nog een activiteit. Dat kan van alles zijn, knutselactiviteit, geheugentraining, bingo of gezelschapsspel. Om 15.00 uur is het programma afgelopen en kunt u nog een half uurtje napraten over de dag. 

Doet u mee?

Iedere dinsdag en vrijdag zijn de deuren van het Moluks ouderenhuis geopend. U bent van harte welkom! Komt u voor het eerst? Meld u dan telefonisch aan. 

Rumah orang tua tua wordt georganiseerd in de woonruimte van de Prinses Margrietstraat 3 in Moordrecht. Voor meer informatie en aanmelden kunt u op dinsdag en vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur contact opnemen via 0182-373403