Openingstijden Postkamer tijdens de zomervakantie 2024

Bij de Postkamer van Stichting ZO! kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot je administratie. Denk b.v. aan een brief van de GR IJsselgemeenten, de belastingdienst, de zorgverzekering enz. Mogelijk wil jij je inschrijven voor een woning, een sollicitatiebrief opstellen, een betaling regelen of een DigiD aanvragen en weet niet goed waar te beginnen. Misschien heb je hulp nodig bij het aanvragen van een bijstand of andere uitkering? Zomaar een greep uit de diverse vragen die je kunt stellen aan de geschoolde vrijwilligers van de Postkamer!
 

Openingstijden tijdens de zomervakantie:

De postkamer in Nieuwerkerk, locatie aan de Meidoorn 1a, is van week 29 (15 juli) tot en met week 35 (1 september) geopend van 12.30  tot 14.30 uur. Het avondspreekuur op maandag 5 augustus vervalt.

De postkamer in Moordrecht, locatie De Kraal (CJG gebouw) - Prinses Beatrixstraat 15a, is gewoon geopend tijdens de zomervakantie op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De postkamer in Zevenhuizen, locatie Hervormd Centrum -Dorpsstraat 156, is om de week geopend in de zomervakantie op de oneven weken. Op donderdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur.

De postkamer in Moerkapelle, locatie Dorpshuis Op Moer - Raadhuisstraat 40, is gesloten op donderdag 1, 15 en 28 augustus.