Voor al jouw juridische vragen

Bij de Sociaal Raadsvrouw (m/v) kun je terecht voor al jouw vragen of problemen op juridisch gebied. Hij/zij geeft informatie en advies én helpt bij het invullen van formulieren of het schrijven van brieven. Maar je kunt er ook terecht voor bemiddeling. Bijvoorbeeld als je niet tot een oplossing kunt komen met een instantie. 

Soms blijkt uit het gesprek met de Sociaal Raadsvrouw dat er een specialist nodig is om jouw vraag op te kunnen lossen. Dat kan bijvoorbeeld een advocaat zijn of een beroepsorganisatie. In dat geval verwijst de Sociaal Raadsvrouw je naar de juiste plek. Of helpt je met een aanvraag.  

Alles wat er in het gesprek besproken wordt, is volledig vertrouwelijk. Om jou zo goed mogelijk verder te helpen is een afspraak met de Sociaal Raadsvrouw kosteloos. Twijfel jij of jouw vraag thuishoort bij de Sociaal Raadsvrouw, aarzel dan niet en neem contact met ons op via 0180-310050.
 

Afspraak maken?

Op maandag en vrijdag tussen 08.30 – 16.30 uur kun je telefonisch contact opnemen via 0180-310050 om een afspraak te maken. Liever mailen? Dat kan van maandag tot en met vrijdag via info@stzo.nl 

Let op! Neem eventueel formulieren of brieven mee voor het gesprek met de Sociaal Raadsvrouw.