• Gedragswetenschapper jeugd

  Geloof jij ook dat een netwerk essentieel is voor het veilig opgroeien van kinderen? Lever je graag vanuit een adviesrol je bijdrage hieraan? Krijg jij energie van analyseren, adviseren, coachen en ontwikkelen? Heb je zin om mee te bouwen aan onze jonge organisatie? Dan zoeken wij jou!

 • Ouderenadviseur

  Gaat jouw hart sneller kloppen als je je in kunt zetten voor het welzijn van ouderen? Kan je goed luisteren, hulpvragen signaleren en zelfstandig werken? Zet je graag in op preventief werken en ga je graag op zoek naar collectieve oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • (Pre)Puberbeurs 2023 gemeente Zuidplas terugblik

  Het opvoeden van pubers is best een uitdaging! Zeker omdat pubers zich wat los maken van thuis en je als ouder niet overal meer zicht op hebt.
  Daarom organiseerde de gemeente Zuidplas in samenwerking met de GGD, Politie, Zorg en Veiligheidshuis, Stichting ZO! en Theatergroep Lering en Vermaak deze informatieavond.

 • Multi Problem regisseur jeugd

  Geloof jij in de eigen kracht van kinderen en hun ouders? Maak je je graag hard voor het veilig op kunnen groeien en ontwikkelen van kinderen? Krijg jij energie van onderzoeken, interveniëren, veiligheidsinschattingen en casusregie? Heb je zin om ons super kundige en leuke MP team van 5 collega’s te komen versterken? Dan zoeken wij jou!

 • Wmo consulent

  Geloof jij in de eigen kracht van inwoners en hun omgeving? Krijg jij energie van pionieren en meebouwen aan een nieuwe organisatie? Ben jij de ervaren Wmo kenner die uitdaging ziet in coördinerende taken? Ben jij van nature de verbinder die mensen mee krijgt? Word dan onze nieuwe Wmo consulent!

 • Fototerugblik Bruiscafé Nieuwerkerk

  Bekijk de foto's van het eerste Bruiscafé in Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Volwassenwerker

  Wil jij mensen ondersteunen en op weg te helpen? Vind jij het leuk om huisbezoeken te doen, met een brede en open blik naar situaties te kijken, waar nodig te interveniëren, met verschillende partners samen te werken en regie te voeren? Dan wordt jij misschien wel onze Volwassenwerker!

 • Opgelicht: “Ik had echt geen dubbeltje meer”

  Opgelicht worden. Je denkt dat je er zelf nooit in zal trappen en toch worden er jaarlijks vele Nederlanders voor veel geld opgelicht. Dit overkwam ook familie Dekker*. Zij willen hun verhaal vertellen, om te zorgen dat iedereen extra gewaarschuwd is. Want ook zij dachten dat het hen nooit zou gebeuren…

 • Hoe blazen we meer leven in het Oude Dorp met behulp van cultuur?

  Over deze vraag werd gebruist tijdens de kick-off van het eerste Bruiscafé in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 • Vrijwilligerswerk populair in Zuidplas

  Ruim vier op de tien mensen in de gemeente Zuidplas doen aan vrijwilligerswerk. Dat is meer dan het landelijk gemiddelde. Dit blijkt uit een representatief onderzoek, in opdracht van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Stichting ZO!

 • Kick off Bruiscafé Nieuwerkerk a/d IJssel

  Denk mee over de levendigheid in Dorpsstraat van Nieuwerkerk aan den IJssel.

 • Live avond in ´t Blok

  Van jong tot oud, iedereen genoot zaterdag 11 februari in ‘t Blok van Project Hendrix.