• Uitnodiging Workshop: Gezonde en lekkere voeding voor mensen met dementie

  Stichting ZO! organiseert een bijzondere workshop over gezonde en lekkere voeding, speciaal voor mensen met dementie en hun naasten.

 • Jippie, het aftellen kan beginnen!

  Vrijdag 25 augustus verschijnt de nieuwe BRAinS brochure boordevol activiteiten op gebied van kunst, cultuur, sport en welzijn voor het najaar!

 • Multi Problem regisseur jeugd

  Als Multi Problem regisseur streef je naar optimale samenwerking met ouder(s)/verzorger(s) en het betrokken (professionele) netwerk. Samen met het gezin bekijk je wat en soms wie er nodig is om de situatie te veranderen.

 • ZO! verrast kinderen met zomerpretpakket

  Ook deze zomer verraste Stichting ZO! veertig kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar met een zomerpretpakket. De kinderen konden een mooie, gevulde rugzak komen ophalen, gevuld met spelletjes, speelgoed, boeken en een leuk uitje met treinkaartjes.

 • Postkamer beperkt geopend in de zomervakantie 2023

  De Postkamer van Stichting ZO! helpt je met het invullen van een formulier, het ordenen van je administratie, het lezen van een brief of geven advies over de inhoud.

 • Leergeld Hollandsche IJssel biedt gezin dagje uit aan in Plaswijckpark

  Gezinnen uit de gemeente Zuidplas met een laag gezinsinkomen kunnen bij Stichting Leergeld Hollandsche IJssel een aanvraag doen voor een dagje uit naar Plaswijckpark.

 • Loopbaanbegeleiding in de zomermaanden voor jongeren

  Kom je uit Zuidplas en ben je tussen de 16 en de 27 jaar en vraag je jezelf af wat je wilt doen met school of werk? Middels loopbaanbegeleiding krijg je een duidelijker beeld van je persoonlijke kwaliteiten, eigenschappen, doelen en motieven.

 • Saar Hoogendoorn wordt de nieuwe kinderburgemeester

  Saar Hoogendoorn wordt de nieuwe kinderburgemeester in de gemeente Zuidplas. De leerling van de Eendragt in Zevenhuizen kreeg na een mooie presentatie de meeste stemmen van de huidige en de nieuwe kindergemeenteraad.

 • (Pre)Puberbeurs 2023 gemeente Zuidplas terugblik

  Het opvoeden van pubers is best een uitdaging! Zeker omdat pubers zich wat los maken van thuis en je als ouder niet overal meer zicht op hebt.
  Daarom organiseerde de gemeente Zuidplas in samenwerking met de GGD, Politie, Zorg en Veiligheidshuis, Stichting ZO! en Theatergroep Lering en Vermaak deze informatieavond.

 • Fototerugblik Bruiscafé Nieuwerkerk

  Bekijk de foto's van het eerste Bruiscafé in Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Opgelicht: “Ik had echt geen dubbeltje meer”

  Opgelicht worden. Je denkt dat je er zelf nooit in zal trappen en toch worden er jaarlijks vele Nederlanders voor veel geld opgelicht. Dit overkwam ook familie Dekker*. Zij willen hun verhaal vertellen, om te zorgen dat iedereen extra gewaarschuwd is. Want ook zij dachten dat het hen nooit zou gebeuren…

 • Hoe blazen we meer leven in het Oude Dorp met behulp van cultuur?

  Over deze vraag werd gebruist tijdens de kick-off van het eerste Bruiscafé in Nieuwerkerk aan den IJssel.