Waarom moeilijk doen, als het bruisend kan? Dat is het motto van een aantal inwoners van Moordrecht en Stichting ZO! die samen een werkgroep Bruiscafé hebben opgericht. Het Bruiscafé bestaat uit een aantal bijeenkomsten waar ideeën en initiatieven worden ‘gebrouwen’. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren.

Doel van het Bruiscafé is om elkaar te ontmoeten en elkaar te stimuleren tot bijzondere ideeën en plannen. In het Bruiscafé hoor je wat er in jouw dorp gebeurt en hoe jij kan meehelpen. Dankzij een vlot en bruisend programma word je geïnspireerd, ook om de samenwerking op te blijven zoeken. Zo maak je onderdeel uit van een dorp dat leeft.

Het idee van een Bruiscafé heeft zich al bewezen op meerdere plekken in Nederland, waaronder Gouda. Daarom is het volgens de enthousiaste bewoners en Stichting ZO! ook tijd om in Moordrecht hier mee aan de slag te gaan.

We kijken nu al uit naar uw en jouw waardevolle komst!

Denk mee!

Ben jij optimistisch, creatief en klaar om samen iets moois te doen? Geef je dan op via Irmgard den Ouden, Sociaal makelaar, e-mail i.denouden@stzo.nl of tel. 06-82066443.