De Jeugdvakantieweek

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Ook dit jaar hebben onze enthousiaste vrijwilligers, medewerkers en vele betrokken organisaties een mooi aanbod aan sport-, spel en overige leuke activiteiten georganiseerd voor alle kinderen die in die periode niet op vakantie zijn. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld alleen bent om andere kinderen te ontmoeten die net als jij leuke dingen willen doen. En natuurlijk kun je ook iemand meenemen of met een groepje gaan.

Er zijn in de eerste week van de zomervakantievakantie activiteiten in alle dorpen van Zuidplas, dus in Zevenhuizen, Moordrecht, Moerkapelle en Nieuwerkerk a/d IJssel. Belangrijk om te weten is dat je in alle dorpen kunt meedoen met alle activiteiten voor jouw leeftijd. Maandag 15 juli om 10 uur starten we de jeugdvakantieweek met leuke sport- en spelactiviteiten en op vrijdag 19 juli sluiten we ’s avonds af met de traditionele zwemdisco. Alle activiteiten zijn gratis, dus je kunt je pinpas thuislaten.

Heel veel plezier allemaal!

Ed Lugthart,
directeur bestuurder ZO!

Programma

Wil je het programma voor de jeugdvakantieweek bekijken? Ga dan naar zovoorelkaar.nl

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de jeugdvakantieweek? Neem dan contact op met Melanie van Os, jongerenwerker bij Stichting ZO!, via tel. 06-20185934 of stuur een mail naar m.vanos@stzo.nl